Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی الهیار ترکمن در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌ و پرورش استان‌های کشور گفت: همواره باید سیاست‌های جاری را ارزیابی کنیم تا بتوانیم به ارتقای وضعیت موجود کمک کنیم.

وی افزود: با بررسی کشورهایی که نظام‌های آموزش‌ و پرورش آنها در حال گذار است به این نتیجه می‌رسیم که در حوزه مدیریت، هرچند اتخاذ راه‌حل‌های موقت می‌تواند مشکلات را حل کند و معمولاً مدیران تحت‌فشارهایی، راه‌حل‌های موقت را انتخاب می‌کنند اما اتخاذ راه‌حل‌های موقت خود مشکل‌ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هر مشکل نشانه‌هایی دارد، هرچند باید روی نشانه‌های مشکل تمرکز کرد اما راه‌حل را باید برای خود مشکل به کاربست و نباید برای نشانه‌های مشکل راه‌حل ارائه کرد.

الهیار ترکمن اضافه کرد: متأسفانه راه‌حل‌های موقت ظاهراً موفقیت مدیر را نشان می‌دهد اما چون ریشه مشکل را مداوا نکرده است، مشکل از جای دیگر بیرون می‌زند لذا به مدیران توصیه نمی‌شود که سراغ حل موقت مشکلات بروند بلکه در شناسایی مشکل باید خیلی دقت شود و تفاوت‌هایی بین مشکل و ریشه مشکل قائل شد.

وی یکی از اصلی‌ترین موانع توسعه را عدم توجه ریشه‌های مشکل برشمرد و اظهار داشت: معوقات سال ۹۶ حدود ۹۰۰ میلیارد تومان بود که در مرحله اول ۶۰۰ میلیارد آن را در اوایل سال پرداخت شد و مقدار کمی از معوقات باقی‌مانده است که به‌زودی پرداخت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: یک ردیف اعتباری ۳۰۰ میلیارد تومانی برای خرید خدمات دریافت کردیم اما چون معوقات سال ۹۶راداریم نتوانستیم در پرداخت آن به‌روز شویم.

الهیار ترکمن با بیان اینکه سامانه‌ای برای ثبت بدهی‌ها در آموزش‌ و پرورش ایجاد می‌شود، از تخصیص ۵۲ درصدی اعتبارات در شش ماهه اول سال خبر داد و تصریح کرد: این تخصیص تا پایان ۹ ماه به بالای ۷۰ درصد خواهد رسید.

وی از واریز معوقات سختی کار با حقوق مهر خبر داد و خاطرنشان کرد: استان‌هایی که به‌موقع در بحث حق‌التدریس‌ها و سرباز معلمان عمل کردند، حقوق این دو گروه در مهرماه پرداخت شد و از ماه آینده پرداخت حق‌التدریس آزاد و سرباز معلمان ماهیانه انجام می‌شود.

این مقام مسئول از رایزنی با شرکت‌های بیمه برای انعقاد بیمه تکمیلی خبر داد و ابراز داشت: تا پایان آبان ماه بیمه تکمیلی فعلی را تمدید کردیم و تا نیمه آبان ماه تکلیف قرار داد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان مشخص می‌شود.

الهیار ترکمن از پیگیری‌ها برای برقراری فوق‌العاده مناطق جنگی خبر داد و بیان کرد: برای توزیع شیر مدرسه ۱۸۰ میلیارد تومان مشخص‌ شده است و منتظر تخصیص هستیم و آمادگی داریم پس از تخصیص کمتر از ۱۰ روز شیر را توزیع کنیم، هرچند توزیع شیر کار بین بخشی است و بیشتر به وزارت بهداشت مربوط می‌شود و از وظایف آموزش و پرورش نیست.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ هیأت وزیران در خصوص ضوابط اجرایی قانون بودجه امسال کل کشور را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بنابر گزارش ایرنا، بخشی از این ضوابط ابلاغی به شرح زیر است:

بر اساس این ضوابط که در ۴۱ ماده تدوین شده، دستگاه های اجرایی موظفند حداکثر تا پایان خرداد نسبت به مبادله موافقت نامه های خود با سازمان برنامه و بودجه از طریق سامانه مربوط به این سازمان و به صورت الکترونیکی اقدام کنند؛ ابلاغ تخصیص اعتبارات هزینه ای و طرح های تملک دارایی های سرمایه ای طی ۳ ماهه دوم امسال منوط به اجرای این فرآیند (مبادله موافقتنامه ها با سازمان برنامه) است.

ثبت یا به روزرسانی اطلاعات کارکنان دستگاه های اجرایی در سامانه یکپارچه نظام اداری (سینا) حداکثر تا پایان خرداد امسال الزامی است و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه ها منوط به اجرای این دستورالعمل و ثبت اطلاعات کارکنان است.

دستگاه های اجرایی می توانند در سال جاری حداکثر معادل یک ماه حقوق و مزایای مندرج در احکام کارگزینی را به عنوان پاداش پرداخت کنند پرداخت یک ماه پاداش به اعضای هیأت مدیره یا هیأت عامل شرکت های دولتی، بانک ها و بیمه های دولتی مطابق آیین نامه مربوطه ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه و پس از تصویب در مجامع عمومی این شرکت ها اجرایی می شود.

هر گونه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه های اجرایی از محل بودجه عمرانی (اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای) ممنوع است. ضمن اینکه هر گونه خرید خودروی خارجی نیز ممنوع است. احداث یا خرید هر گونه ساختمان اداری جدید از سوی شرکت های دولتی، دستگاه های اجرایی، بانک ها و بیمه های دولتی ممنوع است.

پلیس راهور نیز مکلف شده تا هر سه ماه یک بار گزارش جرایم دریافتی رانندگی را به تفکیک هر استان به وزارت کشور اعلام کند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904395

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد؟
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد!
  • حقوق معلمان از کارکنان بیشر دولت شد
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود